Vill du ha tid
över till annat?

Anlita våra städhjältar!

Ring oss på
020-30 30 30

Prata med vår heroiska kundtjänst på 020-30 30 30.

Kontakta vår kundtjänst på 020-30 30 30 och få svar på dina frågor direkt.

Boka och läs mer om våra privattjänster

Här har vi har samlat våra städtjänster för privatpersoner

Här kan du läsa mer om våra tjänster, räkna på pris och boka direkt online. Bland annat kan du boka hemstädning, storstädning, flyttstädning och fönsterputs.

Regelbunden Hemstädning

Regelbunden Hemstädning

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, därför kan det vara skönt att lämna över hemstädningen till riktiga städhjältar och få tid över till annat. Speciellt när det inte kostar skjortan.

Läs mer & boka hemstädning

Flyttstädning

Flyttstädning

Som privatperson tar flyttstädningen många timmar för att få ett godkänt resultat och kan vara väldigt slitsamt. Ibland kan det vara skönt att lägga ifrån sig skurhinken och slappna av, speciellt när det inte kostar skjortan.

Läs mer & boka flyttstädning

Storstädning

Storstädning

Ibland kan det behövas en riktigt utförlig städning hemma, speciellt vid våren/hösten eller om det helt enkelt var länge sedan det städades. Då kan det vara skönt att låta våra städhjältar sköta det och slappna av, speciellt när det inte kostar skjortan.

Läs mer & boka storstädning

Fönsterputs

Fönsterputs

Ibland kan det vara svårt att hinna med allt, därför kan det vara skönt att lämna över fönsterputsningen till riktiga städhjältar och få tid över till annat. Speciellt när det inte kostar skjortan.

Läs mer & boka fönsterputs

Kundfeedback

Clean Qualitys kvalitetskontroller gör att vi känner oss trygga med vår städning.

ICA Spånga, Thomas

Ett modernt städföretag

Med moderna arbetsmetoder erbjuder vi förstklassiga servicelösningar.

Heltäckande lösningar

Vi är ett heltäckande serviceföretag som löser era servicebehov, alltifrån städning av era lokaler till leveranser av fruktkorgar.

Heroisk kundtjänst

Närhet och personlig kontakt tror vi på Clean Quality är en grundpelare till en bra servicelösning, därför sätter vi stor vikt på att vår kundtjänst ska heroisk.

Några av våra kunder