background

Kontorsstädning

Kontorsstädning

Ett rent kontor och en ren arbetsmiljö är A o O för trivseln och produktiviteten på kontoret. Genom att anlita kontorsstädning av oss har ni alltid ett rent och fräscht kontor.

Vi sätter kunden först, för oss är det viktigt att du som kund har en personlig kontakt och att du blir nöjd med vår kontorsstädning. För att uppnå detta använder vi moderna arbetsprocesser och regelbundna kvalitetskontroller.

Kontorsstädning som fungerar

Hos får du kontorsstädning som helt enkelt fungerar. Efter många års erfarenhet av städbranschen så har vi hittat arbetssätt och metoder som addresserar våra kunders viktigaste önskemål: En prisvärd kontorsstädning som inte rusar iväg i pris och som samtidigt inte tummar på kvaliten på utförd städning.

Varför en ren arbetsmiljö är viktig

Att ha det rent och fräscht när man arbetar har enligt studier visat sig väldigt viktigt för trivseln på kontoret. Självklart vill ni även att ert kontor ska se snyggt ut då kunder komme på besök. Vår kontorsstädning löser detta åt er.

Hur vår kontorsstädning skapar en ren arbetsmiljö åt er

Genom genomarbetade arbetsmetoder, utbildad personal som brinner för att ni ska ha det fräscht och rent på kontoret och väl utvalda städkemikalier som är skonsamma mot miljön har vi utarbetat en kontorsstädning som helt enkelt fungerar.

Ett urval av tjänster i vår städning:

  • Dammtorkning
  • Dammsugning
  • Fönsterputs
  • Golvmoppning
  • Trappstädning

Städning av era konferenslokaler, kök, duschar m.m.

Regelbunden kontorsstädning

Varje företag är unikt och har därför olika städbehov. Därför anpassas varje kontorsstädning efter det unika företagets städbehov. Beroende på antal anställda, kontorets storlek, antal besökare och en rad andra faktorer så kan ni få regelbunden kontorsstädning från varje dag till någon gång i veckan.

Kontakta oss för kostnadsfri offert av er kontorsstädning

Ring oss på 020–30 30 30, maila kundservice@cleanquality.se.

Dags att uppgradera?

Lokalvård & Servicetjänster.
Som helt enkelt fungerar.