background

Trappstädning

Trappstädning

Det första intrycket är viktigt. Och det första era kunder ser är entrén och trapphuset. Därför är det viktigt att er trappstädning helt enkelt fungerar och att ert trapphus ser rent och fräscht ut. Anlitar ni trappstädning av oss ser vi till att er trappstädning helt enkelt fungera.

Vi sätter kunden först, för oss är det viktigt att du som kund har en personlig kontakt och att du blir nöjd med vår trappstädning. För att uppnå detta använder vi moderna arbetsprocesser och regelbundna kvalitetskontroller.

Trappstädning som fungerar

Hos oss får du trappstädning som helt enkelt fungerar. Efter erfarenhet och en ständig strävan att ytterligare förbättra våra tjänster har vi arbetat fram arbetssätt och städmetoder som addresserar våra kunders viktigaste önskemål: En prisvärd trappstädning som inte rusar iväg i pris och som samtidigt inte tummar på kvaliten på utförd städning.

Varför ett rent trapphus är viktigt

Trapphuset och entren är ofta det första era kunder och besökare ser. Ett rent trapphus är viktigt för trivseln och bidrar även till renare lokaler och lägenheter då smuts inte släpas in från trapphuset. Vår trappstädning ser till att ert trapphus är rent.

Hur vår trappstädning fungerar

Genom genomarbetade arbetsmetoder, utbildad personal som brinner för att ni ska ha det fräscht och rent i ert trapphus och väl utvalda städkemikalier som är skonsamma mot miljön har vi utarbetat en trappstädning som helt enkelt fungerar.

Ett urval av tjänster i vår trappstädning:

Förutom regelbunden trappstädning utför vi även följande kringtjänster för att ert trapphus ska se tip top ut.

  • Regelbunden Golvvård - Ett vårdat golv håller sig rent längre.
  • Storstädning - Ibland behövs en nollställning, speciellt vid vår/höst.
  • Fönsterputs
  • Trädgårdsskötsel

Regelbunden trappstädning

Varje fastighet är unikt och har därför olika städbehov. Därför anpassas varje trappstädning efter fastighetens städbehov. Beroende på hur trafikerat trapphuser är, antal våningar, materialval och en rad andra faktorer så kan ni få regelbunden trappstädning från varje dag till varannan vecka.

Kontakta oss för kostnadsfri offert av er trappstädning

Ring oss på 020–30 30 30, maila kundservice@cleanquality.se.

Dags att uppgradera?

Lokalvård & Servicetjänster.
Som helt enkelt fungerar.